kurz proběhne: 7.11.2025

Vegan free – hovězí, vepř, ryba, mleté

Kurz je pro všechny, kterým po zaplacení nájmu zbylo na maso a chtějí si dobře uvařit. Né vážně! Tohle je pro všechny masožravce, kteří se chtějí od života více.

2400,00 

4 skladem

Kurz je pro všechny, kterým po zaplacení nájmu zbylo na maso a chtějí si dobře uvařit.
Né vážně! Tohle je pro všechny masožravce, kteří se chtějí od života více.

Co vás čeká:

  • Rozmanité zpracování základních klasického druhu masa
  • Filetování celé ryby z místních sádek
  • Příprava ryby, tak aby nic nepřišlo na zmar
  • Jak udělat dobrej steak a co vše tomu předchází
  • Tatarák u hovězího i z ryby
  • Příjemný večer v naší společnosti

Menu:

  • Ryba – šafranový risotto, fenykl, ředkvička, citron, kerblik
  • Ceviche – limetka, chilli, pražená kukuřice, koriandr, nechos
  • Piemontský tatarák – dijon, ančovička, kapary, bílé pečivo
  • Keftedes na špejli – mleté hovězí/vepřové, tzatziki, petržel, citron, cibule
  • Vepřové – Krkovice, zeleninana másle, (grenaile, chřest, mrkev), pepřová omáčka

Info:

  • délka kurz 5-6 hodin
  • začátek v 16:00
  • cena 2 400Kč
  • místo kurzu: Olší nad Oslavou 97, Velké Meziříčí,